کلجوش

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
1 عدد پیاز
2 عدد گردو
نصفه پیمانه کشک
1 قاشق غذا خوری نعاع خشک
1 قاشق غذا خوری زرد چوبه
نمک

کلجوش

استفاده از کشک مانی ماس

ویژگی ها:
  • سبزیجات
  • کم کالری
کشور:

Ingredients

دستور پخت

Share

کلجوش( کله جوش یا کالاجوش)، از اون غذاهای سنتیه که شاید بعضی هامون فراموش کرده باشیم. اما غذای فوق العاده خوش طعم و سریعیه و برای وقتایی که فرصت زیادی برای آشپزی ندارید عالیه.

( بازدید کل : 20 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

پیاز رو خرد کنید و توی روغن تفت بدید تا طلایی بشه.

2
انجام شد

کشک رو با یک و نیم لیوان آب مخلوط کنید تا رقیق بشه.

3
انجام شد

گردو رو خرد کنید. نه زیاد ریز و نه زیاد درشت. در حدی که زیر دندون بیاد.

4
انجام شد

وقتی که پیاز طلایی شد، گردو، نعناع خشک و زردچوبه رو اضافه کنید و یکم تفت بدید. زیاد نباید تفت بدید چون نعناع خشک زود میسوزه. دقت کنید که زردچوبه این غذا نباید زیاد باشه.

5
انجام شد

حالا کشک رو که رقیق کردید اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا کشک جوش بیاد. اگه از کشکی که استفاده میکنید که روش نوشته قبل از استفاده بجوشونید، یادتون باشه قبلا بجوشونید چون تو این مرحله، اصلا احتیاجی نیست که غذا زیاد روی حرارت باشه.

6
انجام شد

بعد از اینکه کشک جوش اومد، غذا حاضره و میتونید سرو کنید.
غلظت کشک توی این غذا باید مثل آب آبگوشت باشه. چون همون طور که میدونید روش سرو این غذا اینه که نون رو داخلش ترید (تیلیت) کنید.

مانی چف

قبلی
پیتزا پپرونی
بعدی
پیتزا پیاز
previous
پیتزا پپرونی
next
پیتزا پیاز