0 0
چیکن کامکوات

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
170 گرم ران مرغ بدون استخوان
80 گرم برنج ایرانی
15 گرم عدس
70 گرم ماست
1 حبه سیر
0.25 عدد لیموترش
15 گرم کامکوات
0.5 قاشق چایخوری ادویه مخلوط
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه
15 میلی لیتر روغن

چیکن کامکوات

استفاده از ماست مانی ماس

کشور:
  • 40 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید. قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را روی شعله زیاد قرار دهید تا به جوش آید. سیر را رنده کنید. کامکوات ها را به صورت حلقه هایی نازک خرد کنید و هسته های آن را خارج کنید. لیمو را چهارقاچ کنید و هسته های آن را بگیرید. مغز ران ها را به صورت نوار هایی متوسط برش بزنید.

( بازدید کل : 7 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

پخت عدس: عدس را داخل آب جوش بریزید. پس از 20 تا 22 دقیقه، وقتی عدس پخت آن را آبکش کنید.

2
انجام شد

پخت برنج: در زمان پخت عدس، برنج، ادویه مخصوص،3.4 سیر رنده شده، نمک و 1 فنجان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید. پس از جوشیدن آب شعله را کم کنید و در قابلمه را ببندید تا برنج به مدت 12 تا 14 دقیقه دم بکشد. برنج را از روی حرارت بردارید و در جایی گرم قرار دهید.

3
انجام شد

پخت مرغ: در زمان پخت برنج، مرغ را بشویید و خشک کنید. دو طرف مرغ ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید. تابه ای بزرگ ( ترجیحا نچسب) حاوی 1 قاشق چایخوری روغن را روی حرارت زیاد قرار دهید تا داغ شود. هر طرف مرغ ها را 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا برشته شوند. مرغ ها را از تابه خارج کنید و داخل فویل قرار دهید و روی آن را ببندید. تکه های ریز باقیمانده مرغ را داخل تابه نگه دارید.

4
انجام شد

پایان پخت برنج: تابه حاوی تکه های باقیمانده مرغ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. عدس پخته و برنج را داخل تابه بریزید و مخلوط کنید. برنج و عدس را با فشار قاشق به ته تابه بچسبانید و 3 تا 4 دقیقه صبر کنید تا برنج ته دیگ بزند. کامکوات ها را داخل تابه بریزید و برنج را کاملا با آنها مخلوط کنید. در صورت نیاز برنج را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

5
انجام شد

سس ماست و سرو غذا: در زمان پخت عدس، ماست، آب لیمو( به ازای هر نفر 1 قاچ لیمو) و هر مقدار سیر که دوست دارید داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید.سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید.برنج را داخل ظرف سرو بریزید و مرغ را روی برنج سرو کنید. نوش جان!

6
انجام شد

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید. قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را روی شعله زیاد قرار دهید تا به جوش آید. سیر را رنده کنید. کامکوات ها را به صورت حلقه هایی نازک خرد کنید و هسته های آن را خارج کنید. لیمو را چهارقاچ کنید و هسته های آن را بگیرید. مغز ران ها را به صورت نوار هایی متوسط برش بزنید.

مانی چف

قبلی
چیکن پارمسان با پاستا
بعدی
خورشت ناردون
previous
چیکن پارمسان با پاستا
next
خورشت ناردون