0 0
چیکن پارمسان با پاستا

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
2 عدد ران مرغ بدون استخوان
100 گرم پاستا بوکاتینی
0.5 قوطی کمپوت گوجه
50 گرم پنیر پیتزا
1 حبه سیر
0.5 دسته اسفناج
1 عدد کدو سبز
15 گرم آرد گندم
15 گرم پنیر پارمسان
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه
15 میلی لیتر روغن

چیکن پارمسان با پاستا

  • 30 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

فر را روشن کنید و در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. مواد اولیه را بشویید. قابلمه‌ای حاوی آب و نمک را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوش آید. کمپوت گوجه را در غذا ساز ریخته و کاملاً میکس کنید. پنیر موزارلا را به قطعات کوچک خرد کنید. پوست سیر را بکنید و ریز خرد کنید. کدو را با پوست به‌صورت حلقه‌هایی نازک خرد کنید. برگ‌های اسفناج را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بریزید.

( بازدید کل : 2 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

فر را روشن کنید و در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. مواد اولیه را بشویید. قابلمه‌ای حاوی آب و نمک را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوش آید. کمپوت گوجه را در غذا ساز ریخته و کاملاً میکس کنید. پنیر موزارلا را به قطعات کوچک خرد کنید. پوست سیر را بکنید و ریز خرد کنید. کدو را با پوست به‌صورت حلقه‌هایی نازک خرد کنید. برگ‌های اسفناج را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بریزید.

2
انجام شد

یک قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای بزرگ بریزید و روی شعله نسبتاً زیاد قرار دهید تا داغ شود. نیمی از سیر را داخل تابه بریزید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. سیر را 30 ثانیه تفت دهید. سس گوجه را داخل تابه بریزید 3 تا 5 دقیقه مواد را تفت دهید تا سس غلیظ شود.

3
انجام شد

دو طرف تکه‌های مرغ را به کمی نمک و فلفل آغشته کنید. مرغ را داخل بشقاب آرد بگذارید و یک بار آن را زیر و رو کنید سپس با چند ضربه آردهای اضافی را از مرغ بگیرید.

4
انجام شد

لایه‌ای نازک از روغن را در تابه‌ای داغ کنید. مرغ‌ها را داخل تابه بیاندازید و 4 تا 5 دقیقه یک طرف آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند. طرف دیگر را 2 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. سپس مرغ‌ها را به سینی فر منتقل کنید.

5
انجام شد

سس و پنیر موزارلا را روی تکه‌های مرغ بریزید. مرغ را در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و مایل به رنگ طلایی، مرغ را از فر خارج کنید و روی آن‌ نیمی از پنیر پارمسان بریزید. در زمان کباب شدن مرغ‌ها، پاستا را داخل آب جوش بریزید. 1.2 فنجان آب پاستا را بردارید و بعد از پخته شدن پاستا، آن را آبکش کنید. یک قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید تا داغ شود. کدو و باقی سیر را داخل تابه بریزید و 2 تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

6
انجام شد

پاستا، اسفناج، باقیمانده پنیر پارمسان و نیمی از آب پاستا را داخل تابه بریزید و 2 تا 3 دقیقه مواد را تفت دهید تا کاملاً مخلوط شوند. اگر سس خشک به نظر می‌رسد، کم‌کم باقی آب پاستا را داخل تابه بریزید. مواد را بانمک و فلفل مزه‌دار کنید سپس به ظرف سرو منتقل کنید و در کنار مرغ کبابی سرو کنید. نوش جان!

مانی چف

قبلی
پولنتا
بعدی
چیکن کامکوات
previous
پولنتا
next
چیکن کامکوات