0 0
چیکن تیکا ماسالا

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
150 گرم سینه مرغ
100 گرم برنج
50 گرم ماست
0.5 عدد لیموترش
50 گرم خامه صبحانه
5 گرم جعفری
0.5 قاشق سوپخوری گرام ماسالا
0.5 قاشق چایخوری فلفل سیاه
0.12قاشق چایخوری پودر زنجبیل
4 گرم فلفل هالوپینو
1 حبه سیر
10 گرم کره
0.12 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
15 گرم رب گوجه فرنگی
به مقدار لازم نمک

چیکن تیکا ماسالا

استفاده از ماست و کره مانی ماس

کشور:
  • 30 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

مواد اولیه را بشویید. برنج را با آب گرم به مدت یک ساعت خیس کنید. لیمو را به دو نیم تقسیم کنید. سیر را رنده کنید. سینه مرغ را به تکه های 2*2 سانتیمتری برش دهید. جعفری را پاک کنید.

( بازدید کل : 2 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

مواد اولیه را بشویید. برنج را با آب گرم به مدت یک ساعت خیس کنید. لیمو را به دو نیم تقسیم کنید. سیر را رنده کنید. سینه مرغ را به تکه های 2*2 سانتیمتری برش دهید. جعفری را پاک کنید.

2
انجام شد

در کاسه ای، نیمی از گرام ماسالا و پاپریکا، فلفل سیاه، پودر زنجبیل ،آب لیمو، ماست و نمک و فلفل را کاملا با هم مخلوط کنید. تکه های مرغ را در مخلوط ماستی آماده شده قرار دهید و روی آنرا با محافظ پلاستیکی بپوشانید سپس به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

3
انجام شد

قابلمه ای حاوی آب روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید سپس برنج خیس خورده را درون آب جوش بریزید. بعد از 10-15 دقیقه که دانه های برنج حجیم شد ، برنج را آبکش کنید. یرنج را درون قابلمه ای ریخته و به ازای هر نفر نصف استکان آب جوش به قابلمه اضافه کنید سپس درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.

4
انجام شد

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و تکه های مرغ را از مخلوط ماستی بیرون آورید سپس درون تابه به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

5
انجام شد

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره را در تابه آب کنید. سیر ، هالوپینو و باقیانده ادویه ها را به مدت 30 ثانیه در تابه تفت دهید. سپس رب و خامه را اضافه کنید. این سس را به همراه یک استکان آب به تابه مرغ اضافه کنید و اجازه دهید مرغ کاملا بپزد. سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

6
انجام شد

چیکن تیکا ماسالا را در ظرف سرو بکشید و با جعفری تزیین کنید و در کنار برنج سرو کنید. نوش جان

مانی چف

قبلی
استیک با سس قارچ و پنیر پراتو
previous
استیک با سس قارچ و پنیر پراتو