پیتزا پپرونی

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
خمیر پیتزا
ظرف فلزی یا توری مخصوص پخت پیتزا
سس قرمز
پنیر پیتزا
سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی
گوجه فرنگی وفلفل دلمه + ادویه
روغن مایع

پیتزا پپرونی

استفاده از خمیر پیتزا مانی ماس

ویژگی ها:
  • تند
  • سبزیجات
  • 25 دقیقه
  • برای 2 نفر
  • سخت

Ingredients

  • خمیر پیتزا

  • ظرف فلزی یا توری مخصوص پخت پیتزا

  • سس قرمز

  • پنیر پیتزا

  • سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی

  • گوجه فرنگی وفلفل دلمه + ادویه

  • روغن مایع

دستور پخت

Share

ابتدا فر را در دمای 120 درجه روشن کنید تا گرم شود.سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیر را از بیرون بخرید باید طرفی که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید…

( بازدید کل : 9 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

بتدا فر را در دمای 120 درجه روشن کنید تا گرم شود.سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیر را از بیرون بخرید باید طرفی که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید.

2
انجام شد

اگر خمیرتان خشک بود دور خمیر را کمی مرطوب کنید تا در هنگام طبخ نسوزد .سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت 3 میلیمتر) . بعد پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند

3
انجام شد

سپس سوسیس یا ژامبون پپرونی را که خرد کرده اید روی پنیر پیتزا بچینید بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و ... را روی پیتزا بریزید.

4
انجام شد

ظزف را داخل فر قرار بدید و دما رو روی 220 درجه تنظیم نمایید. هرپانزده دقیقه پیتزا را چک نمایید و زمانی که احساس کردید پیتزای شما پخته است و از پف مطلوب برخوردار گشته آن را از فر بیرون بیاورید.

مانی چف

بعدی
کلجوش
next
کلجوش