0 0
پیتزا مخلوط مخصوص

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد فلفل دلمه ای
قاشق غذاخوری 2 رب گوجه فرنگی
200 گرم قارچ
1 عدد پیاز
200 گرم کالباس
مقدار لازم پنیر پیتزا
مقدار لازم زیتون و آویشن

پیتزا مخلوط مخصوص

استفاده از پنیر پیتزای مانی ماس

  • 30 دقیقه
  • برای 2 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

پیاز را خرد کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید ؛ با حرارت ملایم مواد را تفت دهید و پس از اینکه گوشت سرخ شد از روی حرارت بردارید.

( بازدید کل : 1,101 , بازدید روز: 2 )

مراحل

1
انجام شد

طرز تهیه پیتزا مخلوط :

پیاز را خرد کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید ؛ با حرارت ملایم مواد را تفت دهید و پس از اینکه گوشت سرخ شد از روی حرارت بردارید.

2
انجام شد

کالباس را مکعبی خرد کنید ، قارچ ها را حلقه ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید ، مقداری زیتون نیز خرد کنید.

3
انجام شد

خمیر پیتزا را نازک پهن کنید ، رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن زیتون تفت دهید و روی خمیر پیتزا بریزید و خوب پخش کنید ، مقداری پنیر روی رب بریزید سپس قارچ ، کالباس خرد شده و مایه گوشت را روی خمیر بریزید و روی مواد را با لایه ای از پنیر پیتزا بپوشانید.

4
انجام شد

روی پنیر فلفل دلمه ای و زیتون خرد شده بریزید سپس پیتزا را به مدت 15 – 20 دقیقه داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

5
انجام شد

در صورتی که میخواهید پنیرها رنگ طلایی بگیرند پس از اماده شدن پیتزا 2 دقیقه گریل بالا را روشن کنید سپس پیتزا را بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

مانی چف

قبلی
کیش میگو
بعدی
طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر
previous
کیش میگو
next
طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر