پیتزا مارگاریتا

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون روغن زیتون
400 گرم کنسرو کنسرو گوجه فرنگی
2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
ریحان تازه خرد شده=1 قاشق سوپخوری
سیر ریز خرد شده=2 حبه
450 گرم پنیر موتزارلا
برگ تازه ریحان
طرز تهیه خمیر:
آرد=2 ¼ تا 3 ¼ پیمانه
مخمر=1 بسته
نمک=4/1 قاشق چایخوری
آب گرم=1 پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون=2 قاشق سوپخوری

پیتزا مارگاریتا

استفاده از پنیر پیتزا موتزارلا مانی ماس

ویژگی ها:
  • سبزیجات
  • کم کالری
  • 20 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • متوسط

Ingredients

  • ریحان تازه خرد شده=1 قاشق سوپخوری

  • سیر ریز خرد شده=2 حبه

  • برگ تازه ریحان

  • طرز تهیه خمیر:

  • آرد=2 ¼ تا 3 ¼ پیمانه

  • مخمر=1 بسته

  • نمک=4/1 قاشق چایخوری

  • آب گرم=1 پیمانه

  • روغن مایع یا روغن زیتون=2 قاشق سوپخوری

دستور پخت

Share

فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید…

( بازدید کل : 7 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد
30 min

طرز تهیه خمیر:

1 و ¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 300 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند.

2
انجام شد

طرز تهیه خمیر:

شما میتوانید به این ترکیب، مقدار 2 قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر له شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید.

3
انجام شد

طرز تهیه:

فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید

4
انجام شد

برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید.

5
انجام شد

پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا 13 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.

مانی چف

قبلی
خورشت ماست
بعدی
میلک شیک توت فرنگی
previous
خورشت ماست
next
میلک شیک توت فرنگی