Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
1/2 پیمانه سس گوجه فرنگی
1 عدد پیاز قرمز
125 گرم پنیر پیتزا رنده شده
مقداری جعفری
چند عدد گوجه فرنگی
کمی ماست چکیده
1 قاشق سوپ خوری روغن مایع
500 گرم گوشت چرخ کرده
1 قاشق سوپ خوری آویشن
1 قاشق سوپ خوری پودر ارگانو
300 گرم کنسرو ذرت
نصف پیمانه آب
300 گرم لوبیا قرمز
2 عدد خمیر پیتزا
پیتزای مكزیكی

پیتزای مكزیكی

استفاده از پنیر پیتزای مانی ماس

ویژگی ها:
  • تند
  • سبزیجات
کشور:

مواد لازم:یك قاشق سوپخوری روغن مایع، یك عدد پیاز متوسط خرد شده، نیم كیلو گوشت چرخ كرده، یك دوم پیمانه سس گوجه فرنگی، یك قاشق سوپخوری آویشن تازه یا یك قاشق چایخوری پودر ارگانو، ۳۰۰ گرم كنسرو ذرت، نصف پیمانه آب، ۳۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته، ۲ عدد خمیر پیتزای آماده گرد به قطر ۲۲ سانتی متر، یك عدد پیاز قرمز متوسط خلال شده برای روی پیتزا، یك پیمانه پنیر پیتزای رنده شده (۱۲۵ گرم)، كمی جعفری، چند عدد گوجه فرنگی ریز گیلاسی و كمی ماست چكیده برای روی پیتزا (در صورت تمایل).

  • 20 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

مواد لازم:یك قاشق سوپخوری روغن مایع، یك عدد پیاز متوسط خرد شده، نیم كیلو گوشت چرخ كرده، یك دوم پیمانه سس گوجه فرنگی، یك قاشق سوپخوری آویشن تازه یا یك قاشق چایخوری پودر ارگانو، ۳۰۰ گرم كنسرو ذرت، نصف پیمانه آب، ۳۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته، ۲ عدد خمیر پیتزای آماده گرد به قطر ۲۲ سانتی متر، یك عدد پیاز قرمز متوسط خلال شده برای روی پیتزا، یك پیمانه پنیر پیتزای رنده شده (۱۲۵ گرم)، كمی جعفری، چند عدد گوجه فرنگی ریز گیلاسی و كمی ماست چكیده برای روی پیتزا (در صورت تمایل).

( بازدید کل : 55 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

روغن را در تابه ای داغ كنید. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود و گوشت را اضافه كنید و خوب سرخ كنید. سس گوجه فرنگی و پودر ارگانو یا برگ آویشن و آب را اضافه كنید و بگذارید بجوشد تا آب آن تبخیر شود. ذرت و لوبیا را اضافه كرده مخلوط كنید.

2
انجام شد

ین مخلوط را روی خمیرهای پیتزا كه در سینی فر چرب شده قرار داده اید بریزید. پنیر را همراه با خلال پیاز قرمز روی پیتزاها بریزید. این پیتزا با مقدار كمی پنیر تهیه شده است اما شما می توانید در صورت تمایل از مقدار بیشتری پنیر استفاده كنید

3
انجام شد

پیتزاها را به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر داغ بپزید و پس از پخت خمیر از فر خارج كرده در صورت تمایل با ماست چكیده، جعفری و گوجه فرنگی سرو نمایید.

مانی چف

قبلی
آش خرفه با ماست
بعدی
سولفه بادمجان
previous
آش خرفه با ماست
next
سولفه بادمجان