پیتزای قارچ و گوشت

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
1 عدد خمیر پیتزا
300 گرم گوشت چرخ کرده
3 عدد پیاز سرخ کرده
12 روغن مايع مخصوص سرخ كردن يك تا دو قاشق غذاخوري
300 گرم Sea Salt قارچ
2 عدد فلفل دلمه
4 قاشق غذا خوری سس گوجه فرنگی
500 گرم پنیر فیلا فیلا
نمك، فلفل و ادويه به مقدار لازم

پیتزای قارچ و گوشت

استفاده از پنیر پیتزای مانی ماس

ویژگی ها:
  • تند
  • سبزیجات

Ingredients

  • نمك، فلفل و ادويه به مقدار لازم

دستور پخت

Share

گوشت را در روغن كمي تفت داده سپس پياز، نمك، فلفل و ادويه را اضافه كنيد و تفت دهيد و از روي حرارت برداريد….

( بازدید کل : 51 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

گوشت را در روغن كمي تفت داده سپس پياز، نمك، فلفل و ادويه را اضافه كنيد و تفت دهيد و از روي حرارت برداريد.

2
انجام شد

خمير را در سيني بزرگ فر يا ظرف پيتزاي تك نفره كه چرب شده قرار دهيد و روي آن سس گوجه فرنگي بماليد. مقداري پنير روي سطح خمير بريزيد و به ترتيب گوشت، فلفل دلمه‌اي و قارچ را روي سطح خمير بريزيد و در نهايت سطح مواد را با پنير بپوشانيد

3
انجام شد

به مدت 30 دقيقه در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد بپزيد تا كف نان طلايي، پنير آن نيز آب شده و طلايي شود. سپس به صورت گرم سرو نماييد.

مانی چف

قبلی
سوپ شیر فرانسوی
بعدی
سالاد سبزیجات با پنیرسفید
previous
سوپ شیر فرانسوی
next
سالاد سبزیجات با پنیرسفید

2 Comments Hide Comments

Add Your Comment