پیتزای قارچ و گوشت

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
1 عدد خمیر پیتزا
300 گرم گوشت چرخ کرده
3 عدد پیاز سرخ کرده
12 روغن مايع مخصوص سرخ كردن يك تا دو قاشق غذاخوري
300 گرم Sea Salt قارچ
2 عدد فلفل دلمه
4 قاشق غذا خوری سس گوجه فرنگی
500 گرم پنیر فیلا فیلا
نمك، فلفل و ادويه به مقدار لازم

پیتزای قارچ و گوشت

استفاده از پنیر پیتزای مانی ماس

ویژگی ها:
  • تند
  • سبزیجات

Ingredients

  • نمك، فلفل و ادويه به مقدار لازم

دستور پخت

Share

گوشت را در روغن كمي تفت داده سپس پياز، نمك، فلفل و ادويه را اضافه كنيد و تفت دهيد و از روي حرارت برداريد….

( بازدید کل : 6 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

گوشت را در روغن كمي تفت داده سپس پياز، نمك، فلفل و ادويه را اضافه كنيد و تفت دهيد و از روي حرارت برداريد.

2
انجام شد

خمير را در سيني بزرگ فر يا ظرف پيتزاي تك نفره كه چرب شده قرار دهيد و روي آن سس گوجه فرنگي بماليد. مقداري پنير روي سطح خمير بريزيد و به ترتيب گوشت، فلفل دلمه‌اي و قارچ را روي سطح خمير بريزيد و در نهايت سطح مواد را با پنير بپوشانيد

3
انجام شد

به مدت 30 دقيقه در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد بپزيد تا كف نان طلايي، پنير آن نيز آب شده و طلايي شود. سپس به صورت گرم سرو نماييد.

مانی چف

قبلی
سوپ شیر فرانسوی
بعدی
سالاد سبزیجات با پنیرسفید
previous
سوپ شیر فرانسوی
next
سالاد سبزیجات با پنیرسفید

Add Your Comment