0 0
پنکیک سرخ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
125 گرم توت فرنگی
32 گرم شکر
2 عدد تخم مرغ
50 میلی لیتر شیر
15گرم کره
50 گرم آردنول
به مقدار لازم نمک
100 گرم خامه صبحانه
15 میلی لیتر سیروپ توت فرنگی

پنکیک سرخ

استفاده از شیر و کره مانی ماس

ویژگی ها:
  • کم کالری
  • 20 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share
( بازدید کل : 38 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

در قابلمه ای شکر و توت فرنگی و آب لیمو را با هم ترکیب کرده و در یخچال بمدت 10 دقیقه استراحت دهید.

2
انجام شد

قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید بمدت 15 دقیقه بجوشد تا سس پن کیک آماده شود.

3
انجام شد

زرده تخم مرغ را به همراه شیر و نمک و نیمی از کره در ظرفی ریخته و با همزن مخلوط کنید. آرد را به مواد افزوده هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

4
انجام شد

سفیده را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به مرحله سافت پیک برسد یعنی اگر ظرف را برگردانید از توی ظرف نریزد.

5
انجام شد

کف تابه پن کیک را با باقیمانده کره چرب کنید سپس پن کیک را در آن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا سرخ شود سپس پن کیک را برگردانده تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.

6
انجام شد

پنکیک را با توت فرنگی،سس و خامه نزیین کنید.

مانی چف

قبلی
آش شله قلمکار
بعدی
کیک زبرا
previous
آش شله قلمکار
next
کیک زبرا

Add Your Comment