0 0
پای هلو

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
75 گرم هلو
28 گرم آردنول
18 گرم روغن کریسکو
10 گرم کره
33.3 گرم شکر
0.1 قاشق چایخوری دارچین
5.3 گرم نشاسته ذرت
0.1 عدد جوزهندی
0.5 قاشق سوپخوری آب
0.25 قاشق چایخوری نمک
0.25 عدد کاغذ روغنی

پای هلو

استفاده از کره مانی ماس

  • 20 دقیقه
  • برای 2 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

هلو ها را بشویید و خشک کنید. کره سرد را مکعبی ریز خرد کنید. هلو را با پوست ، اسلایسی با ضخامت متوسط خرد کنید. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.

( بازدید کل : 38 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

هلو ها را بشویید و خشک کنید. کره سرد را مکعبی ریز خرد کنید. هلو را با پوست ، اسلایسی با ضخامت متوسط خرد کنید. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.

2
انجام شد

قابلمه ای حاوی آب روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید. تکه های هلو را به مدت یک دقیقه در آب جوش قرار دهید سپس آنرا آبکش کرده و بعد در آب خیلی سرد قرار دهید. بعد از یک دقیقه هلو را آبکش کنید.

3
انجام شد

در کاسه ای تکه های هلو را ریخته و روی آن شکر( بسته با میزان بیشتر) ، دارچین و جوزهندی رنده شده را بریزید و روی کاسه را با محافظ پلاستیکی بپوشانید سپس ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

4
انجام شد

آرد ، شکر (بسته با میزان کمتر) و نمک را با هم مخلوط کنید سپس در غذا ساز بریزید و تکه های کره را به آرد اضافه کنید. غذاساز را روشن کنید تا کره کاملا با آرد ترکیب شود. روغن کریسکو را اضافه کنید و مجددا غذاساز را روشن کنید تا کریسکو با مواد ترکیب شود سپس آب را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را در کیسه پلاستیکی قرار دهید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت در فریزر استراحت کند. بعد ازین مدت روی کاغذ روغنی ، خمیر را به کمک وردنه باز کنید.

5
انجام شد

کاغذ روغنی را روی قالب برگردانید و خمیر را در قالب پای قرار دهید. باقیمانده خمیر را برای روی تارت نگه دارید. روی خمیر کف قالب را با چنگال چندین سوراخ ایجاد کنید. کاسه حاوی هلو را از یخچال بیرون آورید. آب هلو درون کاسه را در تابه ای خالی کنید سپس نشاسته ذرت را به تابه اضافه کنید و تابه را روی حرارت قرار دهید و بعد از یک دقیقه جوشیدن از روی حرارت بردارید و به کاسه ی هلو اضافه کنید ، همه مواد را با هم ترکیب کنید سپس ترکیب هلو را درون ظرف تارت بریزید.

6
انجام شد

باقیمانده خمیر را روی کاغذ روغنی با وردنه باز کنید و آنرا برش نواری دهید. روی تارت را با تکه های نواری از خمیر تارت بصورت شطرنجی بپوشانید و قالب را درون فر 200 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید سپس دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید. وقتی روی خمیر تارت طلایی شد تارت را از فر بیرون آورید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس برش دهید. نوش جان

مانی چف

قبلی
برشتوک
بعدی
ته چین گوشت
previous
برشتوک
next
ته چین گوشت