0 0
پارفه توت فرنگی

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
100 گرم پنیر خامه ای
8 گرم پنیر ریکوتا
100 گرم توت فرنگی
50 گرم شکر
0.06 قاشق چایخوری وانیل
1 عدد کیک شکلاتی
15 میلی لیتر سیروپ توت فرنگی

پارفه توت فرنگی

استفاده از پنیر خامه ای مانی ماس

  • 15 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

توت فرنگی ها را بشویید. کیک شکلاتی را از عرض برش دهید.

( بازدید کل : 4 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

توت فرنگی ها را بشویید. کیک شکلاتی را از عرض برش دهید.

2
انجام شد

قابلمه را روی حرارت قرار داده و توت فرنگی ها بجز دو عدد و 1/3 شکر را در قابلمه میریزیم.

3
انجام شد

صبر میکنیم تا کاملا مخلوط شوند و بمدت 10 دقیقه بپزد تا غلظتی شبیه مربا به خود بگیرد.سپس سیروپ را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مواد خنک شود.

4
انجام شد

پنیر خامه ای و پنیر ریکوتا را با همزن برقی میزنیم تا یکدست شوند.

5
انجام شد

باقیمانده شکر و نمک و وانیل را با همزن برقی کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست و کرمی شوند.

6
انجام شد

در ظرف سرو ابتدا یک لایه کیک شکلاتی سپس یک لایه کرم و روی آن یک لایه مخلوط توت فرنگی میریزیم و به همین ترتیب لایه ها را ادامه میدهیم و در آخر دو عدد توت فرنگی باقیمانده را روی دسر قرار داده و سرو میکنیم.

مانی چف

قبلی
بنافی پارفه
بعدی
استیک با سس قارچ و پنیر پراتو
previous
بنافی پارفه
next
استیک با سس قارچ و پنیر پراتو