0 0
لازانیای گیاهی بادمجان

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

55 گرم لازانیای اسفناج
1 حبه سیر
25 گرم پنیر موزارلا رنده شده
0.5 شاخه ریحان سبز
0.52 عدد پیاز
100 گرم کمپوت گوجه
0.25 عدد بادمجان
0.75 قاشق غذاخوری آرد گندم
0.5 فنجان شیر
0.5 قاشق غذاخوری کره
12.5 گرم پنیر پارمسان
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه
به مقدار لازم روغن

لازانیای گیاهی بادمجان

استفاده از کره،شیر و پنیر پیتزا مانی ماس

ویژگی ها:
  • سبزیجات
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

آماده‌سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید و خشک‌کنید. فر را در دمای 240 درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید. به قابلمه بزرگ حاوی آب و نمک را روی شعله قرار دهید تا به جوش آید. در صورت لزوم پاستا ها را به‌اندازه کف ظرف فر خردکنید.پوست سیر را بکنید و آن را ریز خردکنید. برگ‌های ریحان را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بریزید. سروته بادمجان را بزنید و آن را به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید؛

( بازدید کل : 4 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

آماده‌سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید و خشک‌کنید. فر را در دمای 240 درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید. به قابلمه بزرگ حاوی آب و نمک را روی شعله قرار دهید تا به جوش آید. در صورت لزوم پاستا ها را به‌اندازه کف ظرف فر خردکنید.پوست سیر را بکنید و آن را ریز خردکنید. برگ‌های ریحان را از ساقه جدا کنید و ساقه را دور بریزید. سروته بادمجان را بزنید و آن را به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید؛

2
انجام شد

آماده سازی سس گوجه: 2 قاشق چایخوری روغن را کف قابلمه ای متوسط بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود. پیاز و سیر را داخل قابلمه بریزید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. مواد را با نمک و فلفل مزه دار کنید سپس کمپوت را داخل قابلمه بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.شعله را کم کنید و 10 تا 12 دقیقه صبر کنید تا مواد با هم بجوشند و غلیظ شوند. سپس آن ها را از روی حرارت بردارید.

3
انجام شد

سرخ کردن بادمجان: در زمان پخت سس گوجه، 2 قاشق چای‌خوری روغن را کف تابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس بادمجان‌ها را در یک ردیف داخل تابه بچینید و بانمک و فلفل مزه دار کنید. یک‌طرف بادمجان‌ها را 3 تا 4 دقیقه سرخ‌کنید تا تغییر رنگ دهند و یا به حد دلخواهتان پخته شوند. بادمجان‌ها را زیرورو کنید و روغن به تابه اضافه کنید و مجدد بادمجان‌ها را بانمک و فلفل مزه دار کنید و 3 تا 4 دقیقه سرخ‌کنید و سپس شعله را خاموش‌کنید و بادمجان‌ها را داخل تابه بگذارید بماند؛

4
انجام شد

سس بشامل: قابلمه‌ای متوسط را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را کف قابلمه آب کنید. آرد را به قابلمه اضافه کنید و 30 ثانیه تا 1 دقیقه تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد. کم‌کم شیر را به قابلمه اضافه کنید و دائم هم بزنید تا گلوله نشود. 7 تا 9 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و نیمی از پنیر پارمسان و موزارلا را داخل سس بریزید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود سپس بانمک و فلفل مزه دار کنید؛

5
انجام شد

پخت لازانیا: در زمان پخت سس، لازانیا را داخل آب جوش بریزید و 3 تا 4 دقیقه صبر کنید تا نرم شوند سپس آن‌ها را کاملاً آبکشی کنید؛

6
انجام شد

چیدن لازانیا: چند برگ ریحان را خردکنید و داخل سس گوجه بریزید. در ظرفی قابل‌استفاده در فر مقدار کمی سس بشامل بریزید سپس یک‌لایه لازانیا قرار دهید. روی لازانیا سس بشامل و سس گوجه بریزید و بادمجان بچینید و لایه بعدی لازانیا را قرار دهید و مراحل را ادامه دهید به دهانه ظرف برسید. لایه آخر را با باقی موزارلا و پارمسان بپوشانید. ظرف را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود سپس از فر خارج کنید و پس از 5 دقیقه سرو کنید و با باقی برگ‌های ریحان آن را تزئین کنید. نوش جان!

مانی چف

قبلی
آجیل پلو
بعدی
بنافی پارفه
previous
آجیل پلو
next
بنافی پارفه