• Home
  • دسر
  • طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر
0 0
طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
2 عدد تخم مرغ
1/2 لیوان آرد
2/3 لیوان شکر
2/3 لیوان روغن
2 قاشق غذاخوری گلاب
1/2 لیوان ماست یا شیر
1/3 قاشق چایخوری پودر هل
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر یا جوش شیرین

طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر

استفاده از شیر یا ماست مانی ماس

کشور:
  • 12 دقیقه
  • برای 2 نفر
  • آسان

Ingredients

دستور پخت

Share

ابتدا کانکشن را روی درجه حرارت 230 درجه تنظیم کنید. سپس کلید استارت را بزنید تا ماکروفر گرم شود ؛ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس شکر را اضافه کنید و 22 دقیقه بزنید تا شکر حل شود.

( بازدید کل : 3 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

ابتدا کانکشن را روی درجه حرارت 230 درجه تنظیم کنید. سپس کلید استارت را بزنید تا ماکروفر گرم شود ؛ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس شکر را اضافه کنید و 22 دقیقه بزنید تا شکر حل شود.

2
انجام شد

در ادامه ماست ، روغن و گلاب را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. سپس پودر هل ، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و روی مایه کیک کم کم الک کنید و با قاشق هم بزنید ( در حد مخلوط شدن کافی است و نیازی به هم زدن زیاد نیست ).

3
انجام شد

داخل قالب ها را تا 2/3 از مایه کیک بریزید و داخل مایکروفری که گرم شده است به مدت 10 – 12 دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.

4
انجام شد

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقداری زعفران دم کرده در این کیک استفاده کنید ، برای پخت کیک فضای ماکروفر باید داغ باشد تا کیک ها خوب پف کنند.

مانی چف

قبلی
کرم سوپ تره فرنگی
بعدی
آبگوشت کشک
previous
کرم سوپ تره فرنگی
next
آبگوشت کشک