سوپ شیر فرانسوی

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
1 پیمانه جو پرک
1 عدد متوسط پیاز نگینی خرد شده
250 گرم فیله مرغ
1 پیمانه قارچ اسلایس شده
1 پیمانه سس بشامل
1/3 پیمانه خامه
2 عدد قرص عصاره مرغ
به میزان لازم نمک، فلفل، پودر سیر

سوپ شیر فرانسوی

استفاده از شیر مانی ماس

ویژگی ها:
  • سبزیجات
  • کم کالری
  • 35دقیقه
  • برای 2 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

برای شروع ابتدا حدوداً 2 لیتر آب سرد و تازه رو داخل قابلمه مناسبی می ریزیم و روی حرارت قرار می دیم تا به جوش بیاد. اگر از قبل استاک گوشت یا مرغ تهیه کردین می تونین ازش استفاده کنین. بعد از اینکه آب به جوش اومد، حرارت رو ملایم میکنیم و پیاز نگینی خرد شده رو بهش اضافه می کنیم…

( بازدید کل : 4 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد
10 دقیقه

برای شروع ابتدا حدوداً 2 لیتر آب سرد و تازه رو داخل قابلمه مناسبی می ریزیم و روی حرارت قرار می دیم تا به جوش بیاد. اگر از قبل استاک گوشت یا مرغ تهیه کردین می تونین ازش استفاده کنین. بعد از اینکه آب به جوش اومد، حرارت رو ملایم میکنیم و پیاز نگینی خرد شده رو بهش اضافه می کنیم.

2
انجام شد

اضافه کردن پیاز نگینی خرد شده به آب جوش
اگر از استاک استفاده نکرده باشیم، اینجا دو عدد عصاره مرغ رو به آب جوش و پیاز اضافه می کنیم و بعد فیله مرغ رو که به تکه های باریک خرد کردیم رو اضافه می کنیم و حدودا 30 تا 40 دقیقه اجازه می دیم تا مرغ بپزه.

3
انجام شد

اضافه کردن فیله های مرغ خرد شده به آب و پیاز
بعد از اینکه مرغ ها پخته شدن، جو پرک رو اضافه می کنیم و مدتی صبر می کنیم تا بشکفه و نرم بشه. بعد از اضافه کردن جو، درب قابلمه رو کیپ نکنین چون به دلیل وجو نشاسته زیادی که درونش وجود داره موقع جوش اومدن سوپ، از سر قابلمه سرریز می کنه و گازتون رو حسابی کثیف می کنه.

4
انجام شد

اضافه کردن جو پرک به مرغ پخته شده
مرحله بعدی اضافه کردن هویج رنده شده است، من هویج رو با دنده ریز رنده می کنم. شما اگر مایلین تا هویج توی سوپ بیشتر دیده بشه با دنده درشت تر رنده کنین.

5
انجام شد

اضافه کردن هویج رنده شده
و بعد قارچ ورقه شده رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا هویج و قارچ بپزن و نرم بشن و جو به سوپ لعاب بده.

6
انجام شد

اضافه کردن قارچ های اسلایس شده
در اواخر پخت ذرت پخنه شده رو اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا همه مواد با هم مخلوط بشن و مزه دار بشن.

7
انجام شد

اضافه کردن ذرت پخته
در 15 دقیقه پایانی سس بشامل رو که با نمک و فلفل مزه دار کردیم به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا سوپ با حرارت ملایم جا بیفته سپس حرارت رو خاموش می کنیم.

8
انجام شد

اضافه کردن سس بشامل به سوپ در 15 دقیقه پایانی
بعد از اینکه سوپ از جوش افتاد، خامه رو به سوپ اضافه می کنیم و خیلی سریع هم می زنیم تا خامه به خوبی با سوپ مخلوط بشه و گلوله نشه.

9
انجام شد

اضافه کردن خامه به سوپ بعد از خاموش کردن حرارت
بعد از این مرحله مزه سوپ رو تست می کنیم و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کرده و سپس درب قابلمه رو قرار می دیم و 4-5 دقیقه صبر می کنیم و بعد در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می کنیم. این سوپ به همراه لیمو ترش تازه طعم بسیار فوق العاده ای داره که پیشنهاد میکنم از دستش ندین.

مانی چف

قبلی
شیر پسته
بعدی
پیتزای قارچ و گوشت
previous
شیر پسته
next
پیتزای قارچ و گوشت