0 0
دلمه بادمجان با گوشت مرغ و پنیر

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
۴ عدد بادمجان
۲۰۰ گرم مرغ پخته و خرد شده مکعبی
1۰۰ گرم فیله گوجه فرنگی مکعبی خرد شده
۱ پیمانه پنیر پیتزا
۳ قاشق سوپخوری جعفری خرد شده
یک دوم پیمانه آرد سوخاری
1 عدد تخم مرغ
۱ عدد پیاز خرد شده
به میزان لازم سس سفید

دلمه بادمجان با گوشت مرغ و پنیر

استفاده از پنیر پیتزای مانی ماس

ویژگی ها:
  • سبزیجات
کشور:
  • 40 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

دلمه بادمجان یک اردور گرم و بسیار خوشمزه است. دلمه بادمجان با گوشت مرغ و پنیر را در هر دو وعده غذایی ناهار و شام می توانید سرو کنید. می توانید در دلمه بادمجان بجای مرغ از ژامبون یا کالباس خرد شده نیز استفاده نمایید. در ادامه با طرز تهیه اردور دلمه بادمجان آشنا خواهید شد.

( بازدید کل : 1,235 , بازدید روز: 6 )

مراحل

1
انجام شد

با یک چاقوی تیز بادمجان ها را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آن را طوری خالی نمایید تا بصورت یک کاسه شود.

2
انجام شد

دو طرف بادمجان ها را سرخ کنید

3
انجام شد

پیاز را بصورت نگینی سرخ کنید و با کمی روغن تفت دهید. سپس مغز بادمجان را پس از رنده کردن به پیاز اضافه نموده و سرخ نمایید.

4
انجام شد

فیله گوجه فرنگی نگینی خرد شده را به مواد بالا اضافه نمایید و تفت دهید تا آب آن چیده شود.

5
انجام شد

مرغ خرد شده، نمک و فلفل و تخم مرغ را به مواد بیافزایید و مخلوط کنید. سپس کمی آرد سوخاری را نیز اضافه نمایید

6
انجام شد

برای تهیه سس پنیر کمی از پنیر را داخل سس سفید بریزید و مخلوط کنید.

7
انجام شد

از مخلوط مواد مرغ، داخل بادمجان ها را پر کنید. سپس سس پنیر را روی آن بریزید و مقداری پنیر پیتزا را روی سس پنیر بپاشید.

8
انجام شد

دلمه های بادمجان را ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون فر ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا بپزد. طلایی شدن روی بادمجان ها نشانه آماده شدن دلمه بادمجان است. دلمه ها را درون ظرفی زیبا سرو کنید.

مانی چف

قبلی
چیز کیک آلمانی
بعدی
سوپ گوجه فرنگی (تومات(
previous
چیز کیک آلمانی
next
سوپ گوجه فرنگی (تومات(