0 0
خورشت ناردون

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
25 گرم آلو
0.5 عدد قرص مرغ
15 گرم ناردون
110 گرم برنج ایرانی
0.5 عدد پیاز
1 عدد ران مرغ
1 قاشق سوپخوری رب انار
0.5 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق سوپخوری شکر
20 گرم کره
0.01 گرم زعفران
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه
15 میلی لیتر روغن

خورشت ناردون

استفاده از کره مانی ماس

ویژگی ها:
  • سبزیجات
کشور:
  • 50 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید. برنج را بشویید تا آب آن شفاف شود. قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پیاز را نگینی خرد کنید. 3 قاشق سوپخوری آب جوش روی زعفران بریزید و در آن را ببندید تا دم بکشد.

( بازدید کل : 3 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید. برنج را بشویید تا آب آن شفاف شود. قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پیاز را نگینی خرد کنید. 3 قاشق سوپخوری آب جوش روی زعفران بریزید و در آن را ببندید تا دم بکشد.

2
انجام شد

آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را بشویید. برنج را بشویید تا آب آن شفاف شود. قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پیاز را نگینی خرد کنید. 3 قاشق سوپخوری آب جوش روی زعفران بریزید و در آن را ببندید تا دم بکشد.

3
انجام شد

آماده سازی سس: در زمان پخت مرغ، نیمی از کره را داخل تابه قرار دهید تا داغ شود. پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. ناردون را به پیاز اضافه کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید. آلو، قرص مرغ (قبل از ریختن قرص مرغ داخل تابه آن را پودر کنید.) و رب انار را اضافه کنید. کمی آب به تابه اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد.

4
انجام شد

پایان پخت خورش: مرغ را داخل مخلوط ناردون قرار دهید تا 15 دقیقه در مواد بجوشد و سس غلیظ شود. در آخر شکر را به مواد اضافه کنید.

5
انجام شد

شروع برنج: در زمان پخت مرغ، برنج را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید تا برنج ها کمی نرم شوند و خط روی برنج محو شود.

6
انجام شد

سرو غذا: برنج را آبکش کنید و با 15 گرم کره و مقداری نمک و فلفل و نصف لیوان آب، دم کنید و در آخر زعفران را با یک پیمانه برنج دم کرده مخلوط کنید و روی برنج بریزید. غذا را با خورش سرو کنید. نوش جان!

مانی چف

قبلی
چیکن کامکوات
بعدی
کرم سوپ تره فرنگی
previous
چیکن کامکوات
next
کرم سوپ تره فرنگی