0 0
خورشت مرغ با ماست

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
600 گرم سینه مرغ
1 پیمانه ماست
4 قاشق غذاخوری سس مایونز
3 قاشق غذاخوری خامه
5 حبه سیر
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
به میزان لازم نمک و فلفل

خورشت مرغ با ماست

کشور:
  • 35دقیقه
  • برای 3 نفر
  • سخت

Ingredients

دستور پخت

Share

ابتدا سینه مرغ را بصورت نوارهای باریک خرد کنید.

( بازدید کل : 924 , بازدید روز: 4 )

مراحل

1
انجام شد

ابتدا سینه مرغ را بصورت نوارهای باریک خرد کنید.

2
انجام شد

سیر را رنده کنید و در صورت تمایل همراه با کمی زنجفیل رنده‌شده با روغن در تابه ریخته و با حرارت کم تفت دهید.

3
انجام شد

وقتی بوی سیر بلند شد مرغ را اضافه کرده و همراه با کمی نمک و فلفل تفت می‌دهیم. بهتر است بجای فلفل سیاه از فلفل سفید اضافه کنید چون رنگ غذا سفید است و به این شکل نمای بهتری خواهد داشت.

4
انجام شد

سس مایونز را هم زده و با ماست مخلوط می‌کنیم و همراه با خامه ترکیب می‌کنیم. مایونزی که به سس ماست اضافه می‌کنیم از بریدن ماست در ضمن پخت جلوگیری می‌کند و بافت خورشت زیباتر می‌شود. ولی شما می‌توانید مایونز را حذف کرده و با ماست جایگزین کنید.

5
انجام شد

مرغ که کامل تفت خورد و رنگش عوض شد سس ماست را به آن اضافه کرده و شعله را زیاد می‌کنیم تا جوش بیاید.

6
انجام شد

در این مرحله می‌توانید کمی زعفران به خورشت اضافه کنید تا غذا رنگ و عطر زیبایی به خود بگیرد.

7
انجام شد

در تابه را بسته و شعله را کم می‌کنیم تا سس کمی غلیظ شود و مرغ کامل بپزد. زمان حدودی مورد نیاز 15 دقیقه است. خودتان می‌توانید چک کنید وقتی که مرغ پخته و غلظت سس باب طبع شما بود شعله را خاموش کنید.

8
انجام شد

این غذا را با برنج و نان سرو کنید.

مانی چف

قبلی
کیش پنیری بدون کراست
بعدی
بورانی لبو
previous
کیش پنیری بدون کراست
next
بورانی لبو