0 0
بنافی پارفه

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
0.5 عدد موز
100 گرم پنیر ماسکارپونه
25 گرم بیسکویت پتی بور شکلاتی
15 گرم کره
3.5بسته کوچک دولسه دلچه

بنافی پارفه

  • 120 دقیقه
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

ابتدا پوست موز را بگیرید و آن‌را به شکل حلقه‌های دایره‌ای برش دهید. بیسکوییت را در غذاساز ریخته و کاملاً پودر کنید.

( بازدید کل : 6 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

ابتدا پوست موز را بگیرید و آن‌را به شکل حلقه‌های دایره‌ای برش دهید. بیسکوییت را در غذاساز ریخته و کاملاً پودر کنید.

2
انجام شد

پنیر ماسکارپونه را با همزن برقی به مدت 30 ثانیه بزنید، سپس به ازای هر نفر، یک یسته دولسه دلچه را به پنیر اضافه کنید و با همزن برقی کاملاً با هم مخلوط کنید.

3
انجام شد

تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره را در تابه آب کنید. بیسکویت خرد شده را با کره آب شده کاملا مخلوط کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

4
انجام شد

مخلوط پنیر را در یک قیف ( اگر ماسوره در اختیار دارید ، نوک قیف ماسوره را قرار دهید) و باقیمانده دولسه دلچه را در قیف دیگر بریزید و نوک قیف را سوراخ کنید. ظرف سرو دسر را انتخاب کنید. کف ظرف مقداری از مخلوط پودر بیسکویت بریزید.

5
انجام شد

روی بیسکویت مقداری دولسه دلچه بریزید سپس یک ردیف موز روی آن بچینید و بعد مقداری از مخلوط پنیری را بریزید.

6
انجام شد

دوباره از پودر بیسکویت روی پنبر بریزید و به همان ترتیب قبلی یک ردیف لایه دیگر بچینید، طوری‌که لایه آخر پنیر باشد و روی آن‌را با مقداری پودر بیسکویت تزئین کنید. به همین ترتیب ظرف‌های دیگر را پر کنید. ظرف‌های دسر را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید و 15 دقیقه قبل از سرو از یخچال بیرون آورید. نوش جان!

مانی چف

قبلی
لازانیای گیاهی بادمجان
بعدی
پارفه توت فرنگی
previous
لازانیای گیاهی بادمجان
next
پارفه توت فرنگی