0 0
استیک با پوره هویج

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
150 گرم گوشت راسته گوساله
150 گرم هویج
200 گرم سیب زمینی
یک شاخه رزماری
5 گرم کره
50 میلی لیتر شیر
به مقدار لازم فلفل
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم روغن مایع

استیک با پوره هویج

با استفاده از شیر و کره مانی ماس

  • 30
  • برای 3 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share
( بازدید کل : 97 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

سیب زمینی را با پوست کاملا بشویید و آنرا درشت خرد کنید. برگ های نیمی از رزماری را از شاخه جدا کنید و آنرا ریز خرد کنید. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

2
انجام شد

گوشت را با نمک و فلفل مزه دار کنید و اجازه دهید 15 دقیقه استراحت کند. هویج را پوست کنده و درسته در آب جوش به مدت 20 دقیقه بپزید.

3
انجام شد

هویج پخته را رنده کنید و یا با گوشت کوب له کنید.

4
انجام شد

در کاسه ای سیب زمینی و روغن و نمک و فلفل و رزماری خرد شده را با هم مخلوط کنید و در سینی فر بریزید و در فر قرار دهید تا سیب زمینی ها طلایی شوند.

5
انجام شد

تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید. کمی روغن در تابه ریخته و دو طرف گوشت را به همراه شاخه رزماری در تابه به اندازه دلخواه پخت خودتان گریل کنید.

6
انجام شد

کره آب شده و شیر را با هویج رنده شده مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به غلظت دلخواه خودتان برسد. سپس در صورت دلخواه پوره را در غذاساز بریزید و آنرا کاملا میکس و یکدست کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. استیک را در کنار پوره و سیب زمینی کبابی سرو کنید.

مانی چف

قبلی
چیکن تیکا ماسالا
previous
چیکن تیکا ماسالا