1 0
استیک با سس قارچ و پنیر پراتو

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

150 گرم راسته گوساله
50 گرم قارچ
0.5 عدد پیاز
1 حبه سیر
50 گرم پنیر خامه ای
0.5 عدد زرده تخم مرغ
15 گرم پنیر پراتو
5 گرم جعفری
15گرم روکولا
100 گرم گوجه فرنگی
0.5 عدد لیموترش
20 میلی لیتر روغن
فلفل سیاه به مقدار لازم
به مقدار لازم نمک

استیک با سس قارچ و پنیر پراتو

استفاده از پنیر خامه ای مانی ماس

کشور:
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

مواد اولیه را بشویید. گوجه را اسلایسی با قطر متوسط خرد کنید. قارچ را مربعی ریز خرد کنید. پنیر پراتو را رنده کنید. پیاز را مربعی ریز خرد کنید. سیر را پوست کنده و خیلی ریز خرد کنید. جعفری را پاک کرده و ریز خرد کنید. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.

( بازدید کل : 9 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

مواد اولیه را بشویید. گوجه را اسلایسی با قطر متوسط خرد کنید. قارچ را مربعی ریز خرد کنید. پنیر پراتو را رنده کنید. پیاز را مربعی ریز خرد کنید. سیر را پوست کنده و خیلی ریز خرد کنید. جعفری را پاک کرده و ریز خرد کنید. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.

2
انجام شد

سطح استیک را با چاقو تا نیمه قطر گوشت، چند برش دهید. سپس گوشت را به نمک، فلفل و مقداری روغن آغشته کنید و اجازه دهید گوشت نیم ساعت استراحت کند.

3
انجام شد

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. تابه ای حاوی مقداری روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را در تابه تفت دهید تا شفاف شود. قارچ و سیر را به تابه اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید. پنیر خامه ای و زرده تخم مرغ را به تابه اضافه کنید. مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. جعفری و به میزان دلخواه نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

4
انجام شد

تابه گریل را روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی روغن در تابه داغ کنید. سس قارچ را داخل شیارها و روی استیک بریزید. استیک را در تابه قرار دهید تا یک طرف آن گریل شود.

5
انجام شد

روی سس پنیر استیک، پنیر پراتو رنده شده بریزید. سپس اطراف استیک را با فویل آلومینیوم بپوشانید و به مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر پراتو آب شود و استیک کاملا بپزد.

6
انجام شد

اسلایس های گوجه را در تابه ای که استیک را گریل کردید، گریل کنید. گوجه گریل را با روکولا و آب لیمو ترش مخلوط کنید. سالاد روکولا را در کنار استیک سرو کنید. نوش جان.

مانی چف

قبلی
پارفه توت فرنگی
بعدی
چیکن تیکا ماسالا
previous
پارفه توت فرنگی
next
چیکن تیکا ماسالا