0 0
آجیل پلو

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
10 گرم گردو
15 گرم بادام
30 گرم پیاز
100 گرم برنج ایرانی
100 گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوساله و گوسفند)
15 گرم بادام هندی
15 گرم خلال پسته
15 گرم کنجد
1.5 حبه سیر
20 گرم برگه زردآلو
1 گرم پودر زیره سبز
1 گرم پودر هل
1.4 قاشق چایخوری دارچین
10 گرم کره
15 میلی لیتر روغن
0.01 گرم زعفران
1.4 قاشق چایخوری زردچوبه
15 گرم آردنول
6 قاشق سوپخوری آب
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه
15 گرم کشمش پلویی

آجیل پلو

استفاده از کره مانی ماس

کشور:
  • 50 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

برنج را در مقداری آب جوش و نمک بمدت دو ساعت خیس کنید سپس هنگام پخت آب روی آنرا خالی کنید برنج را داخل قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت 10-15 دقیقه روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود سپس برنج را درون آبکش ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود.نیمی از پیاز را رنده کنید و آب آنرا کاملا بگیرید و نیمی دیگر را به شکل خلالی ریز خرد کنید.سیر راپوست کنده و خیلی ریز خرد کنید.

( بازدید کل : 4 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

برنج را در مقداری آب جوش و نمک بمدت دو ساعت خیس کنید سپس هنگام پخت آب روی آنرا خالی کنید برنج را داخل قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت 10-15 دقیقه روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود سپس برنج را درون آبکش ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود.نیمی از پیاز را رنده کنید و آب آنرا کاملا بگیرید و نیمی دیگر را به شکل خلالی ریز خرد کنید.سیر راپوست کنده و خیلی ریز خرد کنید.

2
انجام شد

تابه ای را روی حرارت متوسط قرار داده و درون تابه کمی کره و روغن را با هم آب کنید.پیاز را بمدت یک دقیقه درون تابه تفت دهید سپس سیر را اضافه کنید و نیم دقیقه دیگر تفت دهید.سپس دارچین، نیمی از زردچوبه ،کنجد ، زیره و هل را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. در تابه ای جداگانه کمی کره و روغن را با هم آب کنید و گردو و بادام هندی و برگه زردآلو را به مدت یک دقیقه تفت دهید سپس کشمش و خلال پسته را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید و این مخلوط را به مواد تابه قبلی اضافه کنید.

3
انجام شد

برنج آبکش شده را به تابه مواد سرخ شده اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

4
انجام شد

در گوشت چرخکرده را به همراه نمک و فلفل کاملا ورز دهید سپس پیاز رنده شده و باقیمانده زردچوبه را به آن اضافه کنید.کف دست را خیس کرده و و به اندازه کوفته کوچک از مخلوط بردارید و به شکل کوفته ریزه درآورید و در روغن داغ سرخ کنید.سپس روی حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.

5
انجام شد

آرد را با 6 قاشق سوپخوری آب و نیمی از کنجد و یک قاشق سوپخوری روغن مخلوط کرده تا رقیق شود در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید زمانیکه روغن داغ شد مخلوط آرد را درون قابلمه ریخته 1 دقیقه صبر کنید تا مواد کمی سفت شود

6
انجام شد

سپس برنج آبکش شده به شکل کوه روی آن بریزید. سپس 1 لیوان آب و مقداری نمک و روغن درون قابلمه ریخته و اجازه دهید برنج به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد.نوش جان

مانی چف

قبلی
آبگوشت کشک
بعدی
لازانیای گیاهی بادمجان
previous
آبگوشت کشک
next
لازانیای گیاهی بادمجان