0 0
آبگوشت کشک

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

مواد لازم

انتخاب تعداد نفر:
300 گرم گوشت آبگوشتی
1/2 لیوان نخود
1/2 لیوان لوبیا سفید
3 حبه سیر
2 عدد بادمجان
1 عدد پیاز
1 لیوان کشک غلیظ
مقدار لازم نعناع خشک ، نمک و فلفل

آبگوشت کشک

استفاده از کشک مانی ماس

کشور:
  • 50 دقیقه
  • برای 4 نفر
  • متوسط

Ingredients

دستور پخت

Share

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید.

( بازدید کل : 4 , بازدید روز: 1 )

مراحل

1
انجام شد

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید.

2
انجام شد

گوشت ، نخود و لوبیای خیس خورده ، سیر و پیاز خرد شده را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد پخته شوند ( در مدت زمان پخت نمک اضافه نکنید ).

3
انجام شد

بادمجان ها را خرد کنید و با مقداری آب بپزید و له کنید و پس از اینکه آبگوشت پخت بادمجان ها را اضافه نمایید و در آخر نیز کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید ، 10 دقیقه صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد.

4
انجام شد

حدود 3 قاشق غذاخوری نعناع را با مقداری روغن تفت دهید سپس نعناع داغ را به ابگوشت اضافه کنید و مخلوط نمایید ، نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید ، آب ابگوشت را از مایه آن جدا کنید ، مایه آبگوشت را بکوبید و بهمراه اب آبگوشت و مقداری نعناع داغ و کشک سرو کنید ( آب آبگوشت و کوبیده را در ظرف های جدا سرو کنید ).

مانی چف

قبلی
طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر
بعدی
آجیل پلو
previous
طرز تهیه کیک یزدی در مایکروفر
next
آجیل پلو