New York +1555225314

پنیر تازه ایرانی مانی ماس

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

ترکیبات

شیرتازه گاو، خامه، نمک، استابیلایزر، استارتر، مایه پنیر

ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم

  • انرژی کل : ۱۸۶کیلوکالری

  • چربی : ۱۴ گرم

  • پروتئین: ۱۲ گرم

  • کربوهیدرات: ۳ گرم

درباره محصول

پنیر سفید ایرانی مانی ماس طی فرایند اولترافیلتراسیون و از شیر تازه گاو بدون هیچ گونه مواد نگهدارنده تهیه می شود. در تولید این محصول شیر از صافی های غشایی عبور کرده و کازیین و پروتئین های محلول در آب شیر پشت این صافی ها مانده و شیر تغلیظ می گردد. سپس به شیر تغلیظ‌ شده آنزیم می‌افزایند و لخته پنیر ایجاد می‌شود بدون اینکه پروتئین‌های محلول در آب شیر از آن جدا شود؛ در نتیجه این روش سبب افزایش ارزش غذایی محصول می گردد به گونه ای که غنی از پروتئین، کلسیم و فسفر می باشد. بافت و طعم مطلوب و سلامت این محصول به دلیل عدم استفاده از مواد نگهدارنده باعث شده است که این پنیر طرفداران بسیاری در میان مردم پیدا کند.

EnglishIraqIran